GR | EN

Σχεδιασμός. Εγκατάσταση. Συντήρηση.

Προϊόντα και Υπηρεσίες

Δίκτυα & IP Τηλεφωνία

Τα δiκτύα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και η IP τηλεφωνία αποτελούν την κύρια δραστηριότητα της Smart NS. Η σημασία των δικτυακών υποδομών έχει αναγνωριστεί ως μια από τις πιο βασικές ανάγκες των λειτουργιών μιας σύγχρονης εταιρείας. Η αποδοτικότητα, η επεκτασιμότητα και η ομαλή λειτουργία των δικτύων υπολογιστών μεταφράζεται σε αυξημένη απόδοση του εργατικού δυναμικού δημιουργώντας στρατηγικό πλεονέκτημα της εταιρείας έναντι του ανταγωνισμού. Η δικτύωση έχει να κάνει με την ανταλλαγή πληροφοριών, πόρων και γνώσεων χωρίς φυσικούς ή γεωγραφικούς περιορισμούς. Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε οτιδήποτε από οπουδήποτε.

Σήμερα η ενοποίηση των υπηρεσιών είναι απαραίτητη καθώς βοηθάει στην εξαπλούστευση και την αποτελεσματικότητα των συστημάτων. Η μετάβαση φωνής μέσω των IP δικτύων αυξάνει τη λειτουργικότητα όλων των παραπάνω προσθέτοντας ένα επιπλέον σημαντικό χαρακτηριστικό των δικτύων και βελτιώνοντας την αποδοτικότητα στην ίδια την μετάβασης φωνής .

Διαβάστε περισσότερα και μάθετε πως η Smart NS μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την υποδομή του δικού σας Δικτύου Υπολογιστών και IP Τηλεφωνίας.
Διαβάστε περισσότερα

Servers Systems, Virtualization and Cloud services

Η Smart NS μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε κατάλληλες υποδομές για τους Servers σας ετσι ώστε να καλύπτονται όλες οι απαιτήσεις των των εφαρμογών που χρησιμοποιούνται, κάνοντας παράλληλα εύκολη την εγκατάσταση και διαχείριση τους. Τα νέα εργαλεία για virtualization και οι βελτιώσεις στη διαχείριση βοηθούν στην εξοικονόμηση χρόνου και στη μείωση κόστους. Το cloud computing καθοδηγεί το μετασχηματισμό του κλάδου της πληροφορικής παρέχοντας σημαντικές βελτιώσεις στην ευελιξία των επιχειρήσεων, την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών και την ωρίμανση της πληροφορικής με σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να απλοποιήσετε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σας επικοινωνούν, μοιράζονται τεχνογνωσία, αποκτούν επιχειρηματική γνώση και βρίσκουν πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα

Δομημένη Καλωδίωση

Η δομημένη καλωδίωση αποτελεί τη βάση για ένα επιτυχημένο δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών και τη βασική επένδυση πάνω στην οποία βασίζεται όλος ο υπόλοιπος εξοπλισμός δικτύου. Αν θέλετε να προστατεύσετε τις λειτουργίες της επιχείρησής σας τότε ένα σωστά δομημένο σύστημα καλωδίωσης είναι απαραίτητο. Μην επιτρέπετε στον οποιονδήποτε να διαχειρίζεται την καλωδιακή υποδομή της επιχείρησής σας. Προστατεύστε τις επενδύσεις σας αναθέτοντας την εγκατάσταση της καλωδιακής σας υποδομής σε μια εταιρεία πληροφορικής που πραγματικά γνωρίζει αυτό που απαιτείται.

Μάθετε περισσότερα για την εγκατάσταση καλωδιώσεων από τη Smart NS.
Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχειακές & Τουριστικές Λύσεις

Οι ξενοδοχειακοί και τουριστικοί οργανισμοί σήμερα χρειάζεται να παρέχουν προηγμένες υπηρεσίες που θα διαφοροποιήσουν την εταιρία τους και θα δημιουργήσουν μια εξατομικευμένη εμπειρία για κάθε πελάτη τους. Έχουν αρχίσει να γίνονται πιο αισιόδοξοι για τις δαπάνες που μπορεί να κανούν οι πελάτες τους κατά την διάρκεια της διαμονής τους και ακόμα αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις σε ό,τι αφορά τις υπηρεσίες που παρέχουν και γενικοτέρα στη τεχνολογία. Οι μεγαλύτερες από αυτές τις προκλήσεις πηγάζουν από την προσπάθεια αύξησης της ποιότητας υπηρεσιών και την παροχή νέων που δημιουργούν ευκαιριες για μια νέα πηγη εσόδων, ενώ παράλληλα θα διατηρούν χαμηλό το λειτουργικό κόστος.

Είστε ξενοδόχοι; Μάθετε περισσότερα για τις Ξενοδοχειακές & Τουριστικές Λύσεις της Smart NS.
Διαβάστε περισσότερα

Αυτοματισμοί Κτιρίων

Οι ολοκληρωμένες λύσεις αυτοματισμού κτιρίων παρέχουν πλεονεκτήματα σε πολλούς τομείς συμπεριλαμβάνοντας την εξοικονόμηση ενεργειακού κόστους, τη βελτίωση κτιριακής ασφάλειας και τον περιορισμό των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Άνεση και Ασφάλεια. Αυτά τα χαρακτηριστικά απαιτούν οι πελάτες παντού από τα επαγγελματικά κτίρια. Όποια και αν είναι η πρόκληση, η Smart NS έχει μια αποτελεσματική, οικονομικά αποδοτική λύση με την παροχή ευέλικτης και ολοκληρωμένης τεχνολογίας πληροφορικής κτιρίων.

Διαβάστε περισσότερα